LENS ALIRKEN NELERE DİKKAT EDELİM ?

02 Ocak 2009

Kontakt Lenslere olan ilgi hergeçen gün artıyor. Bizim sitemizde lens satışı yapılmıyor. Sadece bilgi paylaşımı var. Kontakt Lens alırken dikkat edeceğiniz bazı husuları aşağıda sıraladık :

***Ürün iadesi veya ürün değişikliği yapabildiğiniz yerlerden alın.

***Kontakt lens aldığınız veya alacağınız yerin müşteri hizmetinin olduğuna dikkat edin. Sorun ve sorularınız doğru cevap veren yetkililer olmalı.

***Kontakt lensinizi alırken mutlaka faturasını isteyiniz.

***Adresi bilinmeyen yerlerden telefon ile veya internet üzerinden alışveriş yapmayın. İnternetten alabilirsiniz ancak, adresi mevcut ve gerçek olmalı.

***Kontakt lens aldığınız veya alacağınız yerin güvenilir bir firma olduğundan emin olun.

***Freshlook lensleri kutu ambalajı ile satılır. Adet olarak satılanlara dikkat edin. Unutmayın Türkiye'de Freshlook serisi kontak lensler adet ile satılıyorsa mutlaka kaçak lenstir. Kaçak lenslere hiç bir şekilde yetkili ithalatçı firma tarafından garanti verilmemektedir.

***Kargo ile lens siparişi veriyorsanız, lensinizin kargoda ezilip zedelenmemesi için çok dikkatli bir şekilde paketlendiğinden emin olun.

***Kontakt lens aldığınız yerde mutlaka uzman bir göz hekiminin olduğundan emin olun.

***Aldığınız kontakt lensin son kullanma tarihine mutlaka dikkat edin.

***Kontakt lensinizin ambalajını mutlaka isteyin ve bu ambalajı saklayın. Üzerindeki numaralara bir daha ki lens alışınızda ihtiyacınız olacak çünkü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder